Koffieautomaat huren

Bij het kiezen van een koffiemachine op kantoor kun je er voor kiezen om een koffieautomaat te kopen of te huren.

Het voordeel van het huren van een koffie automaat is dat je vooraf precies weet wat de maandelijkse kosten zullen zijn. Daarnaast hoef je natuurlijk niet zelf te investeren in de aanschaf van het apparaat.

Een ander groot voordeel is dat je niet te maken krijgt met onvoorziene onderhoudskosten omdat vaak het periodiek onderhoud inbegrepen is in de prijs. Koffieautomaat hurenDe prijs bestaat namelijk bij veel leveranciers uit zowel huur- als onderhoudskosten. Ook zit service en garantie meestal in de prijs inbegrepen. Dat laatste betekent dat in geval van een storing of defect er direct een vervangende koffiemachine geplaatst zal worden. Ook kunnen veel leveranciers van koffieautomaten de producten uit de automaat (koffiebonen, vriesdroogkoffie of gemalen koffie) eventueel periodiek leveren.

Verder krijg je als je een koffieautomaat huurt na afloop van de huurperiode gewoon weer een nieuwe koffiemachine.

En uiteraard heb je bij huur geen eigendom (de koffiemachine staat niet op de balans) en niet te maken met afschrijvingen.

Samengevat: ben je op zoek naar een koffieautomaat voor op het werk en investeer je liever niet teveel in een koffiemachine maar heb je liever vooraf bekende vaste kosten, dan is het huren van een koffie automaat de beste keus.